Een online event? Wij regelen het!

Een presentatie, vergadering of evenement houdt u tegenwoordig net zo makkelijk via het internet. Maar vaak is een gratis dienst als Skype daarvoor niet professioneel genoeg.
Dankzij Wals Events hoeft u echter niets in te leveren op kwaliteit en beleving. Het is net alsof u live voor de zaal staat! Bovendien kunt u later alles nog eens terugkijken of op uw website zetten.

Hoe groot of klein uw online evenement ook is, wij verzorgen alles wat erbij komt kijken: van apparatuur tot aankleding.

Dankzij onze uitgebreide mogelijkheden kunnen we voor alle soorten online events iets voor u betekenen. Wat u ook kiest, u krijgt altijd HD televisiekwaliteit bij Wals Events.

Lees hieronder verder..

 

Van een simpele presentatie…
Wilt u een kleine presentatie of vergadering online organiseren? Kies dan bijvoorbeeld voor een enkele camera met microfoon streaming. U bent dan niet afhankelijk van de webcam en ingebouwde microfoon van uw computer.

… tot een groot evenement
Houdt u een groter online evenement met meerdere sprekers? Kies dan voor een complete cameraregie met meerdere camera’s, een 2-way communicatiekanaal, chatbox en meer. Dankzij het 2-way communicatiekanaal kunt u ook externe deelnemers inbellen via video.

Hoe kan de kijker uw online event volgen?
De kijkers zien uw presentatie via een videoplayer in hun webbrowser. Ze kunnen kiezen uit verschillende schermresoluties, afhankelijk van de internetsnelheid. We kunnen het ook zo instellen dat de kwaliteit automatisch wordt aangepast aan de snelheid van de internetverbinding. De presentatie kan worden afgeschermd met een wachtwoord. Ook kan de kijker uw presentatie pauzeren en later verder kijken.


Powerpoint of Keynote integreren?
Uw lokale presentatie, zoals een Powerpoint, Keynote of videofilm, kunt u doorlinken aan onze apparatuur. Zo kunnen de kijkers thuis gemakkelijk uw presentatie volgen in de beste kwaliteit.

Geen zorgen over de internetverbinding
Veel locaties hebben een prima internetverbinding. Mocht dat op de locatie van uw keuze niet het geval zijn, dan zorgen wij voor een uitstekend alternatief. Tijdens de voorbespreking testen wij de internetverbinding en kunnen aan de hand hiervan een passende offerte opstellen.

Het oog wil ook wat
Voor de echte televisiebeleving kunnen wij ook de aankleding van uw presentatie verzorgen. We zorgen voor de juiste verlichting en goede geluidssystemen, zodat uw presentatie de uitstraling krijgt die het verdient.

Kortom: wat kunt u van ons verwachten?
•    Voor alle vormen van online events.  
•    Hoogwaardige kwaliteit van apparatuur, opname en internetverbinding.
•    Ondersteuning door ervaren vakmensen.
•    Een compacte opstelling van de apparatuur.
•    Mogelijkheid om uw inhouse systeem zoals bluejeans, webex, lync, etc. te koppelen.
•    Een professionele uitstraling naar de kijkers lokaal en remote.
•    Na afloop is uw presentatie direct on-demand beschikbaar.
•    We draaien een lokale opname mee, zodat niets verloren gaat in geval van calamiteiten.

Wilt u uw online event professioneel organiseren?
Neem contact op met Wals Events voor een vrijblijvende offerte.